Рус Укр
ГоловнаВибір редакціїПодіїДо охорони правопорядку столиці 21-22 листопада буде залучено шість тис. правоохоронців
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

До охорони правопорядку столиці 21-22 листопада буде залучено шість тис. правоохоронців

В період відзначення 3-ї річниці Революції Гідності у столиці в місцях проведення заходів і місцях масового скупчення людей буде встановлено рамки з металошукачами та наряди поліцейських з металодетекторами

В період відзначення 3-ї річниці Революції Гідності у столиці для забезпечення охорони правопорядку будуть задіяні 6000, а в місцях проведення заходів і місцях масового скупчення людей 21 листопада буде встановлено рамки з металошукачами наряди поліцейських з металодетекторами, працюватимуть кінологи та оперативники в цивільному, написав на своїй сторінці у Facebook радник Міністра МВС Зорян Шкіряк.

“21-22 листопада, в період відзначення 3-і річниці Революції Гідності, під час проведення масових заходів рівень терористичної загрози в столиці залишається підвищеним... До охорони громадського порядку, в період 21-22 листопада в м.Києві буде залучено 6000 правоохоронців, а на територіі всієі Украіни близько 15 000. В місцях проведення заходів і місцях масового скупчення людей 21 листопада будуть встановлені рамки с металошукачами, наряди поліцейських з металодетекторами, працюватимуть кінологи та оперетивники в цивільному”, — йдеться у повідомленні.
 
Також він додав, що буде залучено спецпідрозділи Нацполіції і Нацгвардії, кінологічна служба. Крім того, створено оперативний резерв МВС, котрий в разі виникнення позаштатних ситуацій негайно буде залучено до виконання поставлених задач і негайне прибуття на місце подіі.
 
Коментарі (0)