Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГТранспортДорожній трафік столиці чекають зміни
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Дорожній трафік столиці чекають зміни

Проблема дорожнього трафіку у Києві стане актуальною наступного року. Столична влада обіцяє запровадити європейську систему управління дорожнім рухом у місті.

Прибудинкові території та площі столиці необхідно звільнити від неналежним чином припаркованих машин. Про це заявив заступник голови Київської міської держадміністрації Михайло Костюк, як повідомили «Україні Комунальній» у прес-службі відомства.

Окрім того, він зазначив, що одним із завдань для столичної влади наразі є створення дієвої та ефективної системи управління дорожнім рухом.

«Місто сьогодні потребує створення Єдиного диспетчерського центру управління транспортом столиці», – зазначив Михайло Костюк.

У свою чергу директор КП «Київдорсервіс» Віктор Черній додав, що основним завданням комунального підприємства і його колективу на наступний рік є реалізація проекту, профінансованого ЄБРР, який передбачає встановлення 165 світлофорних об’єктів, які будуть поєднані у єдиній системі управління.

«Це дозволить регулювати трафік у центральній частині міста безпосередньо з Центру управління дорожнім рухом, а не за допомогою працівників Державтоінспекції. Таким чином, столиця України частково наблизиться до європейського рівня управління дорожнім рухом» - зауважив Віктор Черній.

Як повідомляла «Україна Комунальна»
раніше, у столиці завершився перший етап соціального проекту, завдяки якому було модернізовано й облаштовано 8 аварійних перехресть Києва. Так, було замінено дорожні знаки на новітні із світлоповертаючим покриттям та оновлено розмітку.

 
Коментарі (0)