Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГЖитло«Доступне житло» зібрало понад 400 київських родин
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

«Доступне житло» зібрало понад 400 київських родин

Цьогоріч власне житло отримало понад 400 сімей Києва та Київської області. Така динаміка стала можливою завдяки реалізації державних житлових програм, зокрема «Доступне житло».

У 2013 році понад 400 сімей Києва та Київської області придбали квартири за програмою доступного житла, згідно з якою держава надає підтримку громадянам у розмірі 30% нормативної вартості житла. Про це повідомив директор Іпотечного центру у Києві та Київській області Державного фонду сприяння молодіжному житловому будівництву Сергій Комнатний, - повідомляє УНН.

За словами Сергія Комнатного, сьогодні завдяки державним житловим програмам значно більше громадян здатні придбати власне житло. Це добре простежується, зокрема, на прикладі Київського регіону.

«Кожна з державних житлових програм покликана допомогти певним категоріям громадян у придбанні власного житла. Наприклад, за програмою доступне житло громадянам надається одноразова безповоротна фінансова підтримка у розмірі 30% вартості нормативної площі доступного житла за рахунок державних коштів. Станом на 21 жовтня 2013 року Іпотечний центр в Києві та Київській області підписав вже 400-ї договір про обслуговування коштів для будівництва (придбання) доступного житла. Залучено 53 млн грн коштів державного бюджету та понад 155 млн грн коштів громадян», - зазначив Сергій Комнатний.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, у столичному передмісті вводиться в експлуатацію 30 тис. м житла за підтримки ДІУ. Прогнозовано власні квартири до нового року отримають понад 550 родин.

 
Коментарі (0)