Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГБудівництвоГостинний двір обіцяють зберегти
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Гостинний двір обіцяють зберегти

Зовнішній вигляд та висотність будівлі Гостинного двору, що на Контрактовій площі, 4, у Подільському районі столиці, залишаться без змін

Зовнішній вигляд та висотність будівлі Гостинного двору, що на Контрактовій площі, 4, у Подільському районі столиці, залишаться без змін.

Про це повідомив заступник голови КМДА Михайло Кучук, коментуючи рішення Київради від 26 квітня 2012 року про проведення реконструкції Гостинного двору на Контрактовій площі в Києві, інформує прес-служба столичної міськдержадміністрації.

«Ніхто не збирається змінювати зовнішній вигляд чи висотність Гостинного двору. Це зазначається в проекті реконструкції та неодноразово озвучувалося автором проекту реконструкції, архітектором і депутатом Київради Андрієм Миргородським. Зі свого боку міська влада уважно слідкуватиме за проходженням робіт, аби не допустити незаконних дій на цьому об’єкті», – підкреслив Михайло Кучук.

Він додав, що наразі на об’єкті працює спеціальна техніка, за допомогою якої будуть взяті проби ґрунту. Ця умова є необхідною для розробки проекту реконструкції.

Нагадаємо, що будівля Гостинного двору знаходиться у державній власності, зокрема у власності Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України. Постановою Кабінету міністрів України від 15 серпня 2011 року №1380 це приміщення Гостинного двору було виключено зі списку пам’ятників архітектури Української РСР, що перебувають під охороною держави. Нещодавно своїм рішенням Київрада надала дозвіл на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на Контрактовій площі, 4, публічному акціонерному товариству «Спеціальне науково-реставраційне проектне будівельно-виробниче підприємство «Укрреставрація» для реконструкції Гостинного двору. Запропонованим проектом реконструкції передбачається повне збереження зовнішнього вигляду будівлі. Цей проект незабаром розгляне Містобудівна рада Києва.

 

Ольга Гальчинська

 
Коментарі (0)