Рус Укр
ГоловнаВибір редакціїТранспортГромадський транспорт поїде повз Подільський узвіз
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Громадський транспорт поїде повз Подільський узвіз

Столичний громадський транспорт обходитиме Подільський узвіз через нещодавнє руйнування дорожнього покриття на вказаній ділянці.

У зв’язку з пошкодженням проїжджої частини на Подільському узвозі у трасу руху тролейбусів маршруту №18 тимчасово внесені зміни. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі КМДА.

Роботу тролейбусів маршруту №18 організовано таким чином: вул. Сошенко – вул. Вишгородська – вул. Фрунзе – Московський проспект – залізнична станція «Зеніт» – вул. О. Теліги – вул. Рижська – вул. О. Теліги – станція метро «Дорогожичі» – вул. Мельникова – станція метро «Лук’янівська» – Майдан Незалежності.

Окрім того, на цей період у звичайному режимі руху організовано роботу тимчасового автобусного маршруту №18тр за вищевказаною схемою.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, на Подільському узвозі провалилося дорожнє покриття. За словами очевидців,  в утворену яму мало не засмоктало позашляховик Renault. В результаті ДТП постраждала дівчина-водій.

Нагадаємо, сьогодні на киян та гостей міста чекають зміни і у столичному метро. Зокрема, станція «Олімпійська» буде зачинена для пасажирів на вхід та вихід з 18:30 до 19:30. На час закриття поїзди слідуватимуть повз станцію «Олімпійська» без зупинки.

Окрім цього, на Куренівсько-Червоноармійській лінії буде передбачено додаткові резервні поїзди, які видаватимуться на лінію в разі збільшення пасажиропотоку.

Заходи пов’язані з проведенням на НСК «Олімпійський» футбольного матчу між командами «Динамо» (Київ) й «Карпати» (Львів).

Катерина Ляшевська

 
Коментарі (0)