Рус Укр
ГоловнаВибір редакціїЖитлоУ КМДА озвучили план оновлення хрущовок
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

У КМДА озвучили план оновлення хрущовок

Прискорити процес реновації хрущовок зможе прийняття нового закону, за яким для переселення людей і початку робіт потрібно буде менше жителів, які погодились на це

Прискорити процес реновації хрущовок зможе прийняття нового закону, за яким для переселення людей і початку робіт потрібно буде менше жителів, які погодились на це.

Про оновлення столичного житлового фонду розповів начальник "Київгенплану" Сергій Броневицький в сюжеті телеканалу ICTV.

"Зараз підготовлено новий проект закону про комплексну реконструкцію та реновації, в ньому закладено 75%, а не 100% згодних", - сказав він.

В цілому, в Києві налічується понад дві тисячі панельних хрущовок, які не відповідають вимогам комфортного житла, а іноді знаходяться в аварійному стані десятки років.

Переселення мешканців застарілого житлового фонду в Києві не буде відбуватися насильно, але змусити виїхати їх все-таки можуть.

Як раніше заявляв Броневицький, в першу чергу передбачено реконструкцію застарілого житлового фонду будівництва 1960-1974-х років, площею 388,5 га.

"Це квартали в межах вул. Маршала Гречко, вул. Стеценка, вул. Воскресенської, вул. Перова, вул. Алішера Навої, вул. Попудренка, вул. Гната Хоткевича, вул. Мініна, вул. Червоноткацькій, Лісового проспекту, вул. Мілютенка , вул. Шолом-Алейхема, вул. Російській, вул. Сімферопольській, вул. Ялтинській, вул. Новодарницька ", - сказав він.

 
Коментарі (0)