Рус Укр
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Як виглядає молодий Київ

«Україна Комунальна» продовжує подорожувати районами столиці, вивчати місцевий колорит київських вулиць, зрозуміло, звертаючи увагу на проблеми благоустрою та інфраструктури.

Сьогоднішнє «фотополювання» «Україна Комунальна» проводила в одному з найкращих, на думку киян, районів - Оболоні. Як відомо, мешканці цього району готові сперечатися з тими, хто живе в центральних кварталах столиці, переконуючи, що їхній район краще, чистіше і навіть гарніше, ніж історичний центр.

Оболонь

Не дивлячись на те, що в рейтингу районів Оболонський займає далеко не перше місце, він вважається одним з найбільш комфортних для проживання. Тут є і де відпочити, і на що подивитися, і в цілому можна непогано провести час. За своє відносно нетривале існування (створений 3 березня 1975) Оболонь стала одним з найбільш сучасних районів, яка відома новобудовами, житловими комплексами та елітними котеджами на знаменитій набережній.

Оболонь Киев

Однак щільність забудови не заважає киянам вважати Оболонь - «просторим» районом. Крім того, Оболонь буквально потопає в зелені: зелених насаджень багато у дворах, так і в районі в цілому. Однак є одне «але» - тротуарна інфраструктура не в кращому стані. Окрема історія «про дороги» - це трамвайні колії. Судячи з усього, їх почали ремонтувати, зняли плити, тому поблизу трамвайних колій - ями.

Киев Оболонь

Всього в районі 7 парків і скверів. Але, відверто кажучи, більшість «великих зон» знаходяться на околиці району і, відповідно, Києва. Тому, якщо ви не живете на таких вулицях як Пивничная або Озерна, то до гарного парку доведеться їхати. Однак можна відпочити і близько двох озер: оз. Йорданське і оз. Вербне. На березі другого є пляж (на розі проспекту Героїв Сталінграда та вулиці Приозерної). До речі кажучи, озера роблять Оболонський район унікальним.

Оболонь Киев

Саме популярне і відоме місце на Оболоні - набережна. Місце людне, але за рахунок масштабів по набережній можна спокійно прогулюватися і насолоджуватися прекрасним видом. Так само на Оболоні дуже популярні велосипеди. За весь час прогулянки від метро Оболонь до станції Мінська ми побачили як мінімум 12 велосипедистів, причому різного віку. Ще б прекрасна погода, просторо і головне є де покататися.

Оболонь Киев

 

Єдине, що може перешкодити приємній прогулянці по цьому району - кіоски, яких тут явно більше ніж потрібно, хоча в районі є цілих 10 торгово-розважальних центрів. Та й потім, біля кіосків досить багато сміття, звичайно, деякі ставлять сміттєві баки, але мабуть не для всіх людей вони виконують своє «призначення». В цілому ж в районі досить чисто, ми не побачили переповнених сміттєвих баків або урн. 

Оболонь Киев

Михайло Виговський

 
Коментарі (0)