Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГЕлектроенергетикаЄБРР може надати Києву кредит на енергозбереження
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

ЄБРР може надати Києву кредит на енергозбереження

Міська влада поновлює повноцінну співпрацю з Європейським банком реконструкції та розвитку. У рамках співпраці, ЄБРР може надати Києву кредит на світлодіодні лампи, які дозволять економити до 70% енергоресурсів, та нові тролейбуси.

Європейський банк реконструкції та розвитку  може надати Києву  кредит у розмірі близько 16 млн євро. Ці кошти Київська міська державна адміністрація планує витратити на заміну 40 тис. вуличних світильників на світлодіодні джерела задля економії електроенергії. Окрім того, місцева влада має намір придбати партію тролейбусів. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі Київської міської державної адміністрації.

«Очікується, що комунальне підприємство вже у поточному році отримає 80 одиниць рухомого складу (тролейбусів, – ред.)», – йдеться в повідомленні. Окрім того, у КМДА мають намір встановити у ліхтарях світлодіодні лампи. Таке освітлення зменшить енергоспоживання до 70%.
 
«Кредитні відносини між ЄБРР та Києвом в обсязі 115 млн євро розпочалися у 2007 році, однак виконання низки програм було призупинене. Тож сьогодні йде мова про поновлення повноцінної співпраці столиці України з Європейським банком реконструкції та розвитку. Адже за допомогою цих кредитів можна реалізувати низку проектів із залучення інвестицій у місто», – додали в прес-службі.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», Європейський банк реконструкції і розвитку надасть «Рокитнянскому цукровому заводу» (Київська обл.) фінансування в розмірі 7 млн євро на будівництво і введення в експлуатацію біогазової установки потужністю 2,25 МВт. 
 
Коментарі (0)