Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГТеплоенергетикаЕнергетики схвалили концепцію міського енергетичного плану
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Енергетики схвалили концепцію міського енергетичного плану

Вільям Такер ознайомив членів Дорадчого комітету з метою та результатами впровадження проекту «Реформа міського теплозабезпечення в Україні» в інших містах України.

Дорадчий комітет з питань сталого енергетичного розвитку Києва схвалив програму, яку під час засідання презентували керівництво Головного управління енергетики, енергоефективності та енергозбереження спільно з розробниками проекту Концепції Міського енергетичного плану ТОВ «Енергосервісна компанія «Екологічні системи».

Про це «У.К.» повідомили у прес-службі КМДА.

Директор проекту «Реформа міського теплозабезпечення в Україні» міжнародної технічної допомоги «International Resources Group» Вільям Такер ознайомив членів Дорадчого комітету з метою та результатами впровадження проекту «Реформа міського теплозабезпечення в Україні» в інших містах України. Також він підкреслив спрямованість проекту на реалізацію заходів з енергозбереження саме у Києві.

До обговорення залучилися голова постійної комісії житлово-комунального господарства та паливно-енергетичного комплексу Юрій Бондар, директор Інституту технічної теплофізики НАН України Анатолій Долинський, директор з розвитку інвестицій інжинірингової компанії ПрАТ «СТЕК» Микола Романець.

Крім того, директор комунального підприємства «Група впровадження проекту з енергозбереження в адміністративних і громадських будівлях Києва» Володимир Печерський прозвітував про розгляд та схвалення Концепції Міського енергетичного плану на засіданні робочої групи з розробки довгострокового міського енергетичного плану.

Директор Інституту промислової екології Олександр Сігал надав рекомендації врахувати екологічної ситуації у місті під час формування проектів з використанням альтернативних видів палива.

Анна Недогибченко

 
Коментарі (0)