Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійКиян ощасливлять спортмайданчиками на 35 млн гривень
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Киян ощасливлять спортмайданчиками на 35 млн гривень

У столиці визначено три компанії-інвестора, які візьмуть на себе облаштування спортивних об’єктів на Дніпровських островах.

На облаштування спортивних об'єктів на Дніпровських островах у Києві інвестори витратять понад 35 млн грн.

Про це повідомив голова інвестиційної комісії, заступник голови Київської міської державної адміністрації Руслан Крамаренко, інформує прес-служба КМДА.

Так, у конкурсі із залучення інвесторів для облаштування спортивного парку на території парку культури і відпочинку «Дружби народів» у Деснянському районі столиці визначено ТОВ «Інноваційний спортивний парк». Згідно з умовами конкурсу, інвестор повинен облаштувати на території площею 14,5 га комплексну спортивну зону, зону лицарських змагань, дитячий майданчик, зону відпочинку, а також зони для занять вейкбордингом та воднолижним спортом в катерній і канатній версіях. Обсяг інвестицій – близько 19,74 млн грн.

У конкурсі із залучення інвестора до облаштування спортивної бази для пляжного футболу, футболу та інших видів спорту на території пляжу «Венеція» острова визначено ТОВ «Місто спорту». У рамках проекту на території площею 4,89 га будуть облаштовані шість футбольних полів, у тому числі по одному – з трав'яним і штучним покриттям і трибунами, а також спортивний майданчик і адміністративна споруда. Вартість проекту – 14,4 млн грн.

Поруч на цьому ж острові буде створена сучасна зона відпочинку з пляжного баскетболу, інвестором якої виступить ТОВ «Федерація баскетболу міста Києва». Згідно з умовами конкурсу, на території площею 0,31 га повинні бути влаштовані два майданчики для баскетболу, трибуна із збірно-розбірних конструкцій та підтрибунні приміщення. Орієнтовна вартість проекту – 917 тис. грн.

«При цьому, я знаю, що кияни стурбовані долею тренажерів під відкритим небом. Хотілося б наголосити, що тренажери залишаться на своєму місці. Крім того, навколо цього майданчика буде встановлене додаткове освітлення, а бодібілдери зможуть користуватись роздягальнями та душовими кабінами, розташованими поруч. Навколо ж, на місці «наливайок», облаштують майданчики для баскетболу, волейболу та пляжного футболу. Це буде «Місто спорту» з відкритим доступом для всіх киян», – наголосив Руслан Крамаренко.

Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», Труханів острів має розвиватися як заповідна територія, зручна та відкрита для відпочинку киян, але жодного будівництва на острові бути не може. Із такими заявами свого часу виступав голова КМДА Олександр Попов.

 
Коментарі (0)