Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГТранспортКиянам покращать транспортне сполучення
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Киянам покращать транспортне сполучення

У Києві з 23 жовтня відбудуться зміни у транспортному сполученні кількох районів. Зокрема буде подовжено рух одного з автобусних маршрутів, а також збільшено рухомий склад автобусів № 108.

У столиці з 23 жовтня відбудуться зміни у курсуванні громадського транспорту. Для обслуговування мешканців Голосіївського та Дарницького районів буде подовжено рух автобусів маршруту № 91. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Київської міської державної адміністрації.

Зазначається, автобус № 91 буде здійснювати рух за маршрутом: вул. Анни Ахматової – вул. Ревуцького – просп. Миколи Бажана – Південний міст – вул. Саперно-Слобідська – просп. Науки – просп. Червонозоряний – просп. Голосіївський – ст. м. «Голосіївська» – просп. Голосіївський – просп. Науки – вул. Саперно-Слобідська – Південний міст – просп. Миколи Бажана – просп. Петра Григоренка – вул. Драгоманова – вул. Анни Ахматової.

Окрім того, на автобусному маршруті № 108 «вул. Луначарського – ст. м. Харківська» збільшено випуск рухомого складу на 1 одиницю у міжпіковий період, завдяки чому інтервал руху в години пік становить 18-19 хвилин, а у міжпіковий період він зменшився з 30-31 хвилин до 23.

Нагадаємо, столичний житловий масив Троєщина з’єднають із Центральним залізничним вокзалом автобусом. Транспорт працюватиме в експериментальному режимі.

 
Коментарі (0)