Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійКиянам заборонили купатися у низці водойм
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Киянам заборонили купатися у низці водойм

У Києві дозволили купатися лише на 11 пляжах. Водночас з різних причин заборонено купатися на 34 водних об’єктах міста.

Столична влада дозволила купатися в 11 водоймах міста. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі Київської міської державної адміністрації.

Зокрема, купатися можна на річці Дніпро: в парку Дружби народів (місце Чорторий), біля острова Венеціанський («Передмостна Слобідка» та «Венеція»), біля острова Труханів («Центральний») та біля острова Венеціанський (пляжі «Дитячий» та «Золотий»).
 
А також у ставку на річці Горенка в Оболонському районі, озері Вербне (вул. Приозерна), річці Десенка біля острова Долобецький (пляж «Молодіжний»), озері Райдуга (вул. Райдужна) та озері Тельбін (вул. Березняківська).
 
Крім того, передбачено відпочинок киян без можливості купання ще в 14 місцях.
 
Зокрема, у затоці Галерна (вул. Набережно-Корчуватська, «Галерна»), біля острова Жуків («Дніпровська рів’єра»), в східній частині острова Жуків (берегова смуга на південь від затоки Старик), у затоці річки Десенка (урочища Вербняки та Моложі), на Осокорках біля Південного мосту, в затоці Собаче гирло (вул. Прирічна).
 
А також на озері Редьчине (вул. Богатирська), в затоці Наталка (вул. Прирічна), р. Дніпро на вул. Дніпровська набережна («Березняки»), річці Десенка («Довбичка», Труханів острів), на озері Лісове (ДВРЗ), на Русанівській протоці («Русанівська коса» та «Горбачиха»), ставку №14 на р. Нивка (вул. Верховинна).
 
Водночас з різних причин заборонено купатися на 34 водних об’єктах.
 
Зокрема, це Дідорівські ставки, ставки: у парку Рильського, Мишоловські, ставки житлового масиву Теремки-2, озера: Нижній Тельбін, Вирлиця, Сонячне (вулиця Ревуцького), Пономарівське, Небріж, Тягле, Мартишев, Підбірне, Гарячка, Заплавне, Алмазне, Бобровня, Гнилуша, Кругле, Берізка, Центральне, Віра, у парку Партизанської слави, Опечень, затоки Комуніст, Берковщина, Верблюд, водойми на проспекті Бажана (3 водойми), Русанівський канал, Русанівська протока, канал у парку Перемога та інші
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», на тлі зростання споживання електроенергії, у столиці побудували комплектну розподільну елегазову установку 330 кВ (КРПЕ). Це підвищить надійність та якість подачі електрики в Києві.
 
Коментарі (0)