Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійКияни дихатимуть на повні груди
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Кияни дихатимуть на повні груди

Київська міська рада надала статус скверу земельній ділянці на розі вулиць Велика Окружна та Зодчих навколо озера «Віра» в Святошинському районі.

Київська міська рада надала статус скверу земельній ділянці на розі вулиць Велика Окружна та Зодчих навколо озера «Віра» в Святошинському районі. Про це сьогодні повідомив голова постійної комісії міськради з питань екологічної політики, голова депутатської фракції «Республіка Київ», голова Партії Зелених України Денис Москаль.

 
«Створення скверу на цій території не тільки поліпшить ситуацію із забезпеченням жителів Святошинського району зеленими зонами, а й сприятиме впорядкуванню озера« Віра». Ми завжди підтримуємо ініціативу місцевих жителів щодо створення нових скверів. Я дуже вдячний громадськості за активну життєву позицію та небайдужість до стану навколишнього середовища», - зазначив пан Москаль.
 
Депутат заявив, що Київрада в ході сьогоднішнього засідання надала статус скверу ще одній ділянці в Святошинському районі - на вул. Булгакова навколо водойми. Також підкреслив, що два нових сквери будуть включені до Програми розвитку зеленої зони Києва.
 
«Збільшення кількості скверів позитивно вплине на екологічну ситуацію в столиці та самопочуття киян. Адже дерева виробляють кисень, затримують пил і знижують концентрацію газів у повітрі. Наприклад, в зоні зелених насаджень рівень запиленості повітря в 2-3 рази нижче, ніж на відкритих ділянках. Створюючи нові сквери, ми збільшуємо кількість зелених насаджень на душу населення. Зараз цей показник становить лише 16 кв. м на одного киянина. Безумовно, його необхідно збільшувати. До того ж, це передбачено Стратегією розвитку Києва», - зазначив Москаль.
 
Політик нагадав, що у Стратегії розвитку Києва до 2025 року заплановано збільшення показника забезпеченості киян зеленими зонами з 16 до 20 кв. м на одну людину.
 
 
Коментарі (0)