Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГТранспортКияни маршруток не чекатимуть
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Кияни маршруток не чекатимуть

На столичні вулиці вийшла чергова партія рухомого складу громадського транспорту.

18 нових тролейбусів та 6 автобусів вийшли на маршрути житлового масиву Виноградар. Тож тепер мешканці масиву значно менше чекатимуть на свій автобус чи тролейбус, адже інтервал руху після поповнення парку транспорту зменшиться на 25-30%.

Про це «У.К.» повідомили в прес-службі КМДА.

«З початку року на маршрути міста вийшло вже 230 одиниць нової техніки, до кінця року КП «Київпастранс» випустить на маршрути ще 100 одиниць. Наразі запустили у роботу чергову партію рухомого складу, який першочергово буде направлено на маршрути, котрі обслуговують житловий масив Виноградар, а також масив Чайка. Наступним кроком буде повна зміна маршрутної мережі на масиві, а також радикальне поліпшення сполучення з центром міста. Зокрема, планується зробити розгалуження мережі у бік площі Льва Толстого та Сирця, де є і станція метро, і зупинка електрички», – заявив голова КМДА Олександр Попов.

Як інформувала «У.К.» раніше, нові тролейбуси направлять на маршрути № 23 (вул. Туполева – ст. м. Лук'янівська); №24 (просп. Свободи – вул. Північна); №25 (просп. Свободи – ст. м. «Петрівка»); №26 (просп. Свободи – ст. м. «Нивки»); №5 (вул. Білицька – площа Толстого); а також на тролейбусний маршрут №43, трасу руху якого відновлено до Ленінградської площі в зв'язку із завершенням будівництва транспортної розв’язки в районі мосту Патона.

Крім того, нові автобуси вийдуть на лінію автобусного маршруту №56 (ст. м. «Виставковий центр» – ст. м. «Академмістечко»).

Також, для поліпшення транспортного обслуговування мешканців житлового масиву Чайка та вулиці Бударіна змінено трасу руху автобусного маршруту №37, який відтепер подовжено до житлових комплексів без заїзду на спорткомплекс «Чайка». Натомість, КП «Київпастранс» вводить окремий автобусний маршрут №37-А, який курсуватиме трасою ст. м. «Святошин» – спортивний комплекс «Чайка». Поки що на цьому маршруті працюватиме три автобуси.

 
Коментарі (0)