Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГТеплоенергетикаКияни обманом намагаються уникнути плати за тепло
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Кияни обманом намагаються уникнути плати за тепло

Кияни обманом намагаються домогтися перерахунку тарифу за опалення. Щоб знизити температуру у квартирах до приходу комісії, яка складає акт про неякісне надання послуги, мешканці столиці відкривають вікна.

Кияни намагаються обдурити комунальні служби, відкриваючи вікна до приходу комісії, яка визначає надання неякісних послуг з опалення будинків, для того, щоб домогтися перерахунку вартості тарифу за опалення. Про це розповіли в одному з комунальних підприємств столиці, передає «ГолосUA».

«Заявки щодо створення комісій, які фіксують неякісні комунальні послуги, не мали масового характеру. Коли відповідні заявки надходили, комунальники передавали їх у «Київенерго» і на наступний день приїжджали фахівці і заміряли температуру. Варто відзначити, що в деяких випадках виміри не відхилялися від затверджених нормативів. Тобто, заявляли про 16-17 градусів, а насправді було 19-12 градусів тепла. Люди зловживають своїм правом, щоб не платити. А потім з'ясовувалося, що вікна в квартирах були спеціально відкриті», - розповів комунальник.

Окрім того, він додав, що до складу комісії обов'язково входять не тільки представники компанії «Київенерго», але і працівники ЖЕКів.

Нагадаємо, Кабмін закликає українців скористатися механізмом перерахунку плати за опалення в разі некоректного надання послуги. За словами чиновника, в разі, якщо в оселі 12 градусів Цельсія, то сплачувати по цьому рахунку взагалі не потрібно.

 
Коментарі (0)