Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГТеплоенергетикаКияни примножили борги за тепло на кількасот мільйонів
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Кияни примножили борги за тепло на кількасот мільйонів

У Києві споживачі за жовтень збільшили суму прострочених платежів за гарячу воду та опалення майже на 200 млн грн. Загальна сума боргу станом на початок листопада складала близько 1,5 млрд грн.

У Києві за жовтень поточного року зросла заборгованість споживачів за теплопостачання перед ПАТ «Київенерго» на 194 млн грн. (14%) і станом на 1 листопада становила 1,5 млрд грн. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі компанії.

«Зростання заборгованості відбулося за всіма категоріями споживачів, за винятком установ та організацій, фінансування яких здійснюється з міського та районних бюджетів, в семи з десяти районів столиці загалом на 15 млн грн. Натомість зростання боргів бюджетних організацій Печерського, Подольського та Солом'янського районів в жовтні склало більше 7 млн грн», - зазначили в «Київенерго».

Стан розрахунків всіх споживачів за тепло, опалення та гарячу воду перед «Київенерго» станом на 1 листопада

Серед житлово-експлуатаційних організацій (ЖЕО, ЖБК, ОСББ, відомчі будинки) найгірші показники розрахунків було зафіксовано в Шевченківському та Солом’янському районах столиці. На початок минулого місяця їх заборгованість загалом збільшилась більш ніж на 5 млн грн – до 256,4 млн грн та 27,8 млн грн відповідно.

Щодо населення, то найбільша заборгованість у цій категорії споживачів Голосіївського району – 549,3 в перерахунку на одного мешканця району. Загалом за послуги з централізованого опалення та гарячого водопостачання заборгованість киян склала 377,8 млн грн.

Серед житлових будинків максимальну заборгованість за послуги Компанії станом на 1 листопада 2015 р. накопичили споживачі Святошинського району – 417,5 млн грн (вул. Картвелішвілі, 9) та Деснянського району – 337,7 млн грн (вул. Марини Цвєтаєвої, 16).

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, у столиці за вихідні зменшилась кількість відключень гарячого водопостачання та централізованого опалення більше, ніж на 70 випадків. Станом на 30 листопада гарячої води та/або опалення не було у 21 споживача.

 
Коментарі (1)
Александр1
01 Грудня 2015 p. 16:12
Вот повысят прожиточный минимум в следующем году, тогда и расплатятся.