Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГТеплоенергетикаКиєву вимкнули гарячу воду
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Києву вимкнули гарячу воду

Наразі усі споживачі «Київенерго» відключені від гарячого водопостачання. Таким чином, компанія заощаджує газ, який зможе використати взимку для опалення об’єктів житлового фонду та соціальної інфраструктури.

На даний момент всі теплоджерела «Київенерго» відключені від газопостачання. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі компанії.

«Станом на 4 серпня від гарячого водопостачання відключено 8,82 тисяч споживачів, з них через ремонтні роботи, що проводяться «Київенерго» — 16,26%, через зупинку теплоджерел — 83,74%», – йдеться в повідомленні.

У компанії порахували, що у результаті зупинки теплоджерел в липні зекономлено 12 млн кубометрів газу, За прогнозними показниками, ця цифра з 1 серпня до кінця опалювального сезону може скласти 530 млн кубометрів. 
 
В міжопалювальний період «Київенерго» в середньому споживає приблизно 0,6 млрд кубометрів газу. Для забезпечення проходження опалювального сезону в Києві компанії необхідно приблизно 2,2 млрд кубометрів газу. Того ж часу, 1 серпня Кабінет Міністрів затвердив обсяги щомісячного розподілу природного газу по областях, зокрема, ліміти для «Київенерго» на опалювальний сезон 2014-2015 років доведені в обсязі 1,19 млрд кубометрів. 
 
До речі, попри намагання уряду провести опалювальний сезон з теплими батареями, українці не сподіваються на одні лиш сили держави. Населення хотіло б також взяти участь в підготовці до зими, однак, у більшості українців не вистачає на це коштів.
 
Коментарі (0)