Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГПодіїКиєву затвердили фінансування
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Києву затвердили фінансування

Бюджет Києва на 2013 рік затверджено – за прийняття головного фінансового документа столиці проголосували 72 депутати Київради.

Згідно з документом загальний обсяг доходів бюджету міста на 2013 рік складе понад 18,5 млрд грн, у тому числі трансферти з державного бюджету – 2,9 млрд грн. Загальний фонд налічує 15, 9 млрд грн, а спеціальний фонд – 2,1 млрд грн. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі КМДА.

Так, у доопрацьованому проекті бюджету, який прийняли депутати, збільшено доходи міста більш ніж на півмільярда. Зокрема, за рахунок сплати «Київенерго» до бюджету 236 млн грн за користування майном, 182,5 млн грн – від продажу землі, за рахунок запровадження аукціонів, 100 млн грн – надходження від приватизації комунального майна з урахуванням коригування програми приватизації та переоцінки об’єктів продажу.

Відповідно до бюджету,  видатки на соціально-культурну сферу Києва складуть 9,25 млрд грн. Їхній обсяг збільшено на 2,27 млрд грн у порівнянні до контрольними показниками Мінфіну.

На капітальні вкладення Програми соціально-економічного розвитку спрямують 182,5 млн грн, а на капітальні видатки головних розпорядників, що здійснюватимуть ремонтні роботи сходових клітин, ліфтів, асфальтування прибудинкових територій, капітальні ремонти гуртожитків – 100 млн грн.

На галузь житлово-комунального господарства виділять 875,9 млн грн, на транспорт та дорожнє господарство – 744 млн грн. Кошти у сумі 236 млн грн спрямують на покриття різниці в нарахуваннях на теплову енергію для населення. На оплату електроенергії КП «Київміськсвітло» передбачено 14 млн грн, на покриття різниці в тарифах КП «Київкомунсервіс» – 3,4 млн грн.

 
Коментарі (0)