Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійКиїв почистили від кіосків
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Київ почистили від кіосків

Столичні комунальники демонтували ряд нововстановлених кіосків у різних районах столиці. Окрім того, тимчасових споруд поменшало на входах/виходах з метро.

У всіх районах столиці триває демонтаж незаконно встановлених тимчасових споруд. Особливу увагу комунальники приділяють кіоскам, що розміщені біля станцій метрополітену, - зазначають у прес-службі КМДА.

Так, протягом минулого тижня КП «Київблагоустрій» провело демонтаж кіосків на вул. Васильківській, 34, біля станції метро «Васильківська», а також  - на просп. Глушкова, 2, в районі станції метро «Виставковий центр».

«Демонтовані тимчасові споруди були встановлені на тротуарах, заважали вільному пересуванню громадян до станцій метрополітену» - пояснюється у повідомленні.

Окрім того, повідомляється, що тривають роботи з демонтажу нововстановлених тимчасових споруд у всіх районах міста. Зокрема, у Дніпровському районі демонтовано тимчасові споруди на вул. П.Тичини, 11 та вул. Микільсько-Слобідській; в Оболонському районі на вул. Казанській, 1 та вул. Дніпроводській, 16, у Печерському районі на Арсенальній площі, вул. Московській, 2, вул. Мазепи, 1 та 3, бульв. Дружби Народів, 30/1, у Подільському районі на вул. Спаській, 3 та просп. Свободи, 2, у Святошинському районі на вул. Гната Юри, 13, у Шевченківському районі на просп. Перемоги, 86. Зазначені тимчасові споруди були встановлені всупереч діючому мораторію.

Нагадаємо, у місті діє заборона на розміщення нових тимчасових споруд. Тому всі незаконно розміщені нові тимчасові споруди мають бути негайно демонтовані, а власники притягнуті до адміністративної відповідальності.

 
Коментарі (0)