Рус Укр
ГоловнаВибір редакціїБлагоустрійКиїв розгрібають від снігу
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Київ розгрібають від снігу

До боротьби з негодою на столичних вулицях задіяно понад дві сотні одиниць техніки та близько вісім сотень людей.

КК «Київавтодор» розпочав обробку та розчищення автошляхів і тротуарів Києва соляною та піщано-соляною сумішшю. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі КМДА.

За словами першого заступника генерального директора комунальної корпорації Павла Монастирного, уже з п’ятниці на суботу автодорожники використали близько 230 тонн солі та 500 тонн піщано-соляної суміші. Сьогодні, у зв’язку з посиленням снігопадів, о 6:00 було відновлено роботи з посипання проїжджої частини. Станом на 10:00 було використано 120 тонн солі та 250 тонн піщано-соляної суміші. Загалом, для боротьби з негодою «Київавтодор» задіяв 230 одиниць техніки та близько 800 працівників. На сьогодні всі основні магістралі оброблені реагентами, наразі триває робота на другорядних вулицях.

Роботу з розчищення автомагістралей та вулиць столиці буде активізовано у вечірній та нічний час, коли автомобільний потік зменшиться.

За словами начальника управління з надзвичайних ситуацій Сергія Рюмшина, загалом до утримання в зимовий період вулично-шляхової мережі КК «Київавтодор» підготував 345 одиниць техніки, з якої 294 чергує цілодобово. Крім того, у наявності 39 тис. тонн посипальних матеріалів (це сіль, пісок, піщано-сольова суміш та фрикційні матеріали).

9,6 тис. тонн солі та 6,6 тис. тонн піщано-соляної суміші, 2 тис. тонн піску та 1,1 тис. тонн фрикційних матеріалів.

Для належного утримання внутрішньоквартальних та прибудинкових територій житлово-комунальна сфера має 365 одиниць спецтехніки, близько 400 одиниць ручних снігоприбиральних роторів, 10,5 тис. тонн солі і піску. Сніг біля будинків розчищатимуть 6500 двірників.

Сергій Рюмшин також зауважив, що в районах для прибирання повалених дерев шквальним вітром організовано цілодобове чергування 2 аварійних бригад з автовишками та 10 аварійних груп.

Крім того, для очищення столичних парків і скверів комунальне об’єднання «Київзеленбуд» підготувало 102 одиниці спецтехніки, у тому числі 83 одиниць снігоприбиральної техніки, 60 бензопил та 4,2 тис. тонн піску і солі.

Катерина Ляшевська

 
Коментарі (0)