Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГТеплоенергетикаКиїв закупив 18 млн кубів газу у приватної компанії
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Київ закупив 18 млн кубів газу у приватної компанії

Київ закупив близько 18 млн куб. м газу у приватної постачальника ПАТ "Укрнафтобуріння" для підтримки роботи ТЕЦ-5 і ТЕЦ-6, які сьогодні перейшли від ПАТ "Київенерго" у власність міста

 

Київ закупив близько 18 млн куб. м газу у приватної постачальника ПАТ "Укрнафтобуріння" для підтримки роботи ТЕЦ-5 і ТЕЦ-6, які сьогодні перейшли від ПАТ "Київенерго" у власність міста. Про це сьогодні на брифінгу повідомив застукпнік голови Київської міської державної адміністрації Петро Пантелєєв, передає кореспондент РБК-Україна.

"Це компанія" УНБ "(ВАТ" Видобувна компанія «Укрнафтобуріння", - ред.) За ціною 10,2 тис. Грн / тис. Куб. М ... Ми переконані, що це не вплине на тариф для населення ", - сказав він.

За його словами, обсяг закупленого газу становить близько 18 млн куб. м. Пантелєєв також повідомив, що для врегулювання питання боргу перед "Нафтогазом" була розроблена дорожня карта, яка передбачає проведення відповідного урядового комітету і засідання Кабінету міністрів.

"Йдеться про погашення з боку держави заборгованості з різниці в тарифах за 2015 рік - 730 млн гривень, що становить близько третини загального тіла боргу" Київенерго "перед" Нафтогазом ". Це в свою чергу дозволить списати пені і штрафи, нараховані" Нафтогазом " , - сказав Пантелєєв.

Він також додав, що газ, який закуповується тимчасово в "Укрнафтобуріння" за комерційними цінами, буде використовуватися в економному режимі.

Разом з тим, як повідомив заступник голови КМДА, сміттєспалювальний завод "Енергія" також забезпечений газом.

"Якщо завод зупиниться, то зупиниться на плановий профілактику, яка стандартно триває близько місяця", - додав Пантелєєв.

 

 
Коментарі (0)