Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГТранспортКиївські дороги позбавляють недоліків
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Київські дороги позбавляють недоліків

Бригади «Київавтодору» продовжують ремонтувати дороги. Працівники підприємства ліквідували ями в 9 районах столиці.

Робітники КП «Київавтодор» продовжують ліквідувати ями на автошляхах. 11 лютого дорожники відремонтували понад 500 кв. м доріг. Про це повідомляють в прес-службі Київської міської державної адміністрації.

Зокрема, у Голосіївському районі шляховики працювали на таких вулицях: Заболотного, Глушкова, Вільямса, Амурській, Жуковського, Потєхіна, а також на проспектах 40-річчя Жовтня та Науки.

У Дарницькому районі роботи проводились на вулицях Драгоманова, Вербицького, Декабристів та Руденка. У Деснянському районі – на вулицях Лисківській, Милославській, Градинській, Радунській та Будищанській.

В Оболонському районі ямковість ліквідували за адресами: вулиця Лугова, Вишгородська, Маршала Тимошенка, Садова та проспект Московський.

У Печерському районі шляховики працювали на вулицях Лаврській, Цитадельній, Старонаводницькій та Набережному шосе, а у Подільському районі – на проспекті Свободи.

У Святошинському районі такі роботи виконали на вулицях Жмеринській та Міській, а у Солом’янському ямковість ліквідували на вулицях Локомотивній, Народного Ополчення та проспекті Червонозоряному.

У Шевченківському районі шляховики працювали за адресами: вулиця Овруцька, Мельникова, Зоологічна, Герцена, Дегтярівська та Подільський узвіз.

Крім того, працівники підприємства «Київавтошляхміст» виконали роботи з ліквідації ямковості на низці шляхопроводів та мостів столиці. Зокрема, бригади працювали на шляхопроводах розташованих в районі Великої кільцевої дороги, біля ст. «Новобіличі» та біля ст. метро «Нивки». Ямковість ліквідували також на естакаді біля ст. метро «Шулявска», Московському мості, Південному мостовому переході, правобережній естакаді з боку моста Патона тощо.

Нагадаємо, через ремонт автошляхів перенесли кінцеву зупинку маршруту міських автобусів №37 37А, що курсують у Святошинському районі столиці. Зокрема, з 12 лютого зупинка «Станція метро «Святошин»» переноситься з внутрішнього проїзду площі Героїв Бреста на основну дорогу.

 
Коментарі (0)