Рус Укр
ГоловнаВибір редакціїТеплоенергетика«Київенерго» пообіцяли фінансову допомогу
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

«Київенерго» пообіцяли фінансову допомогу

Київ планує погасити перед «Київенерго» борг за тепло, що перевищує півтора млрд грн. Розрахуватися із заборгованістю у КМДА хочуть до початку опалювального сезону.

Київська влада планує перерахувати «Київенерго» близько 1,6 млрд грн до початку опалювального сезону 2014-2015 років. Ці кошти мають намір виділити в рахунок існуючої до цього часу заборгованості ЖЕО та бюджетних установ перед «Київенерго», що експлуатує столичний енергокомплекс, за надані послуги теплопостачання. Про це заявив директор департаменту житлово-комунальної інфраструктури Київської міської державної адміністрації Дмитро Новицький, передає «Інтерфакс».

«Завдання - погасити борг до початку опалювального сезону. Зараз борг приблизно 1,6 мільярдів гривень, можливо трохи більше», - сказав він. При цьому пан Новицький зазначив, що на 15 серпня заборгованість перед «Київенерго» з боку ЖЕО та бюджетних установ, систематизована і структурована.
 
«Тобто, у нас є повна картина і інформація, - відповідно боржники склали графіки реструктуризації та ліквідації таких боргів, у тому числі «Київенерго» в регресному порядку надало такий же графік погашення боргів НАК «Нафтогаз України» і ми будемо її дотримуватися і виплачувати», - додав він.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», багатомільйонний газовий борг «Київенерго» перед «Нафтогазом» утворився через невиконання ЖЕКами своїх зобов'язань, а також через бюджетне недофінансування компанії. Про це сказав виконавчий директор «Київенерго» Юрій Мегера 13 серпня на прес-конференції.

Катерина Білоус

 
Коментарі (0)