Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГТеплоенергетика«Київенерго» поставили «дедлайн» на ліквідацію аварій
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

«Київенерго» поставили «дедлайн» на ліквідацію аварій

«Київенерго» у дводенний термін має ліквідувати аварії на тепломережах міста, які стали причиною зникнення гарячої води з осель киян. Таке доручення комунальникам сьогодні дала столична влада.

Столичні комунальники у дводенний термін мають усунути усі пошкодження на тепломережах, які заважають подачі гарячого водопостачання у оселі киян. Таке завдання перед ПАТ «Київенерго» поставила місцева влада під час перевірки об’єктів, де триває ліквідація аварій. Про це повідомляє прес-служба КМДА.

«Міська влада жорстко контролюватиме графік ліквідації аварій на тепломережах та перевірятиме хід робіт за кожною адресою. Ми вже перевірили їхнє проведення в Оболонському районі, де наразі близько 100 житлових будинків залишаються без тепла через аварії, та у Дніпровському районі, де триває відновлення тепломереж на мосту ім. Є. О. Патона. Враховуючи високий рівень зношеності комунікацій, більше 70% з яких мають експлуатаційний вік понад 20 років, ми повинні мобілізувати усі наявні ресурси. Перед теплопостачальними організаціями стоїть чітке завдання: в найкоротший термін забезпечити тепло в кожен житловий будинок та об’єкт соціальної сфери», – зокрема заявив заступник голови КМДА Петро Пантелеєв.

За його словами, зі стартом опалювального сезону в місті сталося близько 300 аварій, з яких 240 – ліквідовано та відновлено подачу тепла в будинки. За останню добу усунено понад 30 пошкоджень. Зокрема, у Солом’янському районі відновлено електропостачання, гаряче водопостачання та опалення двом тисячам споживачів на вул. Борщагівській, вул. Леваневського, вул. Ніжинській та Слов’янській.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, сьогодні без гарячої води у Києві перебуває понад 700 споживачів.

 
Коментарі (0)