Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГТеплоенергетика«Київенерго» хоче позбавити Печерськ гарячої води і доріг
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

«Київенерго» хоче позбавити Печерськ гарячої води і доріг

У Печерському районі Києва розпочалася реконструкція теплової мережі №3 ТЕЦ-5, що розташована на вулиці Анрі Барбюса. Відповідне розпорядження підписав голова КМДА Олександр Попов

У Печерському районі Києва розпочалася реконструкція теплової мережі №3 ТЕЦ-5, що розташована на вулиці Анрі Барбюса. Відповідне розпорядження підписав голова КМДА Олександр Попов, інформує прес-служба столичної міськдержадміністрації.

Згідно з документом роботи з реконструкції здійснюватиме ПАТ «Київенерго» у три етапи з тимчасовим повним закриттям руху транспорту, крім автомобілів спеціального призначення.

Зокрема, під час першого етапу (15.07-05.08.2012 р.) «Київенерго» реконструює ділянку тепломережі від ТК-337 до ТК-336, під час якого буде заборонено рух транспорту між вул. Івана Федорова та вул. Лабораторною. На об’єкті здійснять земляні та демонтажні роботи, монтаж трубопроводів та повністю відновлять проїжджу частину, тротуар, а також зелену зону.

З 5 до 25 серпня триватиме другий етап, під час якого буде закрито рух транспорту між вул. Лабораторною та пров. Лабораторним. У цей період реконструюють ділянку тепломережі від ТК-336 до буд. №22 на вул. Анрі Барбюса.

Третій етап триватиме до кінця вересня поточного року. Рух тимчасово буде припинено між пров. Лабораторним та вул. Щорса. Пуск теплоносія для забезпечення гарячого водопостачання споживачів заплановано на 1 жовтня.

Товариство забезпечить безпеку дорожнього руху та прохід пішоходів і проїзд транспортних засобів спеціального призначення. Зокрема, в місцях виконання робіт встановлять відповідні дорожні знаки, освітлення та сигнальні ліхтарі.

На період виконання ремонтних робіт «Київенерго» погодить з УДАІ ГУ МВС України в Києві схему організації дорожнього руху. Після завершення робіт, майно буде зараховане до комунальної власності територіальної громади міста з подальшою передачею у володіння та користування ПАТ «Київенерго».

Як повідомляла «У.К.», міська влада має намір жорстко контролювати графік проведення гідравлічних випробувань. Про це під час прямого ефіру у студії ТРК «Київ» повідомив заступник начальника Головного управління житлового господарства КМДА Володимир Баженов.



Ольга Гальчинська

 
Коментарі (0)