Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГТеплоенергетика«Київенерго» укладатиме прямі договори з киянами
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

«Київенерго» укладатиме прямі договори з киянами

«Київенерго» прибирає посередників у особі ЖЕКу між киянами та підприємством. Компанія переходить на прямі договори щодо надання послуг гарячого водопостачання та централізованого опалення з населенням.

«Київенерго» переходить на прямі договори щодо надання послуг гарячого водопостачання та централізованого опалення з населенням. Про це заявив комерційний директор компанії Євген Бушма у ході прес-конференції 13 серпня. 

Підприємство вже підписало угоду з ЖЕО на поставку тепла майже 7100 будинкам столиці. «Таким чином, для всіх будинків муніципального житлового фонду, де «Київенерго» є постачальником послуг, вже діють договірні відносини. До кінця 2015 року компанія планує підписати прямі договори на постачання послуг гарячого водопостачання  і централізованого опалення з кожною квартирою», – пояснили в компанії.
 
«Переходячи на прямі договори з киянами ми прибираємо посередників у лиці ЖЕКу. Оптимізуючи тим самим наші відносини», – заявив Євген Бушма, – «А у випадку із ОСББ люди самі вирішуватимуть, чи бажають вони змінювати форму відносин».
 
З 1 липня «Київенерго» є постачальником послуг гарячого водопостачання та централізованого опалення для киян (відповідно до закону України від 10 квітня 2014 №1198-YII «Про внесення змін до деяких законів України щодо удосконалення розрахунків за енергоносії»). Оскільки на поквартирний облік в компанії переходять одночасно близько 700 тис. киян, письмові договори будуть укладатися з мешканцями житлових будинків поетапно протягом 2014-2015 років.
 
Спеціалісти «Київенерго» пояснили, що при зверненні мешканця столиці до ЦОК співробітник компанії проводить звірку наданих документів із інформацією ЖЕО по базі Головного інформаційно-обчислювального центру КМДА (ГІОЦ). За умови, що дані збігаються, клієнт в цей же день зможе підписати договір. У разі розбіжностей (наприклад, змінився власник квартири, відбулося перепланування приміщення, були встановлені/замінені прилади обліку тощо), виникне необхідність врегулювання таких питань з ЖЕО для реєстрації відповідних змін. 
 
Крім того, компанія бере на себе зобов'язання  по повірці лічильників гарячої води і теплової енергії, що використовується населенням. Витрати на обслуговування та повірку лічильників гарячої води закладені в новий тариф, затверджений Постановою № 757 від 18 червня 2014 Нацкомпослуг (3% в структурі тарифу).
 
На сьогоднішній день компанією оформлені договірні відносини з ЖЕО всіх районів столиці.
 
Коментарі (0)