Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГТранспорт«Київметробуд» звільнив наглядову раду через метро на Виноградар
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

«Київметробуд» звільнив наглядову раду через метро на Виноградар

Акціонери ПАТ «Київметробуд» (Київ), що виступає генпідрядником по продовженню Сирецько-Печерської гілки столичного метрополітену, вирішили достроково припинити повноваження наглядової ради компанії і обрати його новий склад

 

Акціонери ПАТ «Київметробуд» (Київ), що виступає генпідрядником по продовженню Сирецько-Печерської гілки столичного метрополітену, вирішили достроково припинити повноваження наглядової ради компанії і обрати його новий склад.

Як повідомила прес-служба юридичної фірми «Ільяшев і Партнери», яка представляє акціонерів ПАТ «Київметробуд», відповідне рішення було прийнято під час позачергових загальних зборів акціонерів підприємства 17 грудня.

"Київметробуд" достроково змінив наглядову раду через низькі темпи будівництва Метропія її даними, на посаду голови наглядової ради ПАТ «Київметробуд» на першому засіданні нового складу обрано Олега Токарев.

«Підземка в столиці будується вкрай незадовільними темпами, тому акціонери були змушені вжити заходів, щоб відновити темпи будівництва метро і повернути професіоналів на роботу в компанію. Таке рішення назріло вже давно », - цитується в повідомленні екс-глава ПАТ« Київметробуд »Володимир Петренко.

Як підкреслив старший партнер «Ільяшев і Партнери» Роман Марченко, збори акціонерів було проведено у повній відповідності до вимог чинного законодавства.

«У разі спроб блокувати роботу або привласнити кошти компанії в« транзитний »період будь-якими особами, в тому числі зі складу попереднього менеджменту, винні будуть притягнуті до кримінальної відповідальності», - зазначив він.

Як повідомлялося, Київський метрополітен у 2018 році уклав договір про виконання будівельних робіт з продовження Сирецько-Печерської гілки метро з ПАТ «Київметробуд», який став переможцем тендеру на ProZorro.

В рамках першої черги робіт на ділянці майже в 4 км передбачається будівництво двох станцій - «Мостицька» і «Проспект Правди» - і відгалуження в бік станції «Виноградар» для подальшого продовження лінії.

 

 

 
Коментарі (0)