Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГТранспорт«Київметрополітен» вилучив з експлуатації десятки вагонів
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

«Київметрополітен» вилучив з експлуатації десятки вагонів

Керівництво «Київметрополітен» доручило вилучити несправні вагони з експлуатації. Комунальне підприємство не може полагодити їх. Причина – критичний брак коштів.

Для відновлення 82 пасажирських вагонів, тимчасово вилучених з експлуатації, столичній підземці необхідно понад 25 млн грн. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі Київської міської державної адміністрації.

«З інвентарного парку служби рухомого складу тимчасово вилучено з експлуатації 82 пасажирських вагони (з 824 існуючих). Причина – у зношеності та відсутності запасних частин», – заявив начальник Служби рухомого складу КП «Київський метрополітен» Віктор Атлас.
 
Він зауважив, що для відновлення цих вагонів вкрай необхідно замінити 139 рам візків та відремонтувати 111 колісних пар. Загальна сума на ці потреби складає понад 25 млн грн.
 
«Стан рухомого складу сьогодні – одна із основних проблем столичного метрополітену. І це відчуває на собі кожен, хто користується послугами перевезення, а комфорт і безпека пасажирів завжди у пріоритеті для нас. На початку року за Кіотські гроші ми отримали 95 вагонів, проте це не вирішило глобально нашої проблеми. Питання фінансуванні запчастин для тих вагонів, які не списані, а виведені з експлуатації через брак деталей, залишається відкритим», – сказав Віктор Атлас.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», у Києві з 31 грудня на 1 січня  збільшать кількість рухомого складу громадського транспорту.
 
Коментарі (0)