Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГБудівництвоКиїврада доручила зупинити незаконне будівництво ЖК в приватному секторі в центрі Києва
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Київрада доручила зупинити незаконне будівництво ЖК в приватному секторі в центрі Києва

Адміністративний суд Києва вже відкрив провадження в адміністративній справі про самовільну забудову на вул. Мічуріна в жовтні 2017 року.

Адміністративний суд Києва вже відкрив провадження в адміністративній справі про самовільну забудову на вул. Мічуріна в жовтні 2017 року.

Мер Києва Віталій Кличко доручив зупинити самовільне будівництво багатоповерхового житлового комплексу на вул. Мічуріна, 44 у Печерському районі столиці.

Про це йдеться в повідомленні "Інтерфакс-України" з посиланням на прес-службу Київської міської державної адміністрації (КМДА) за підсумками відвідування міським головою місця забудови.

"Вартість землі (на Печерську - ІФ) - чи не найвища в Україні. Тут виникла конфліктна ситуація, оскільки будівництво ведеться без будь-яких дозвільних документів. Забудовник повинен невідкладно зупинити це будівництво", - цитує мера прес-служба КМДА.

Як стверджує депутат Київської міської ради Ігор Мірошниченко, реальним забудовником цього об'єкта є народний депутат Олександр Дубовий, тоді як земельна ділянка належить Івану Якушу.

Об'єкт розташований в зоні котеджної забудови поблизу Ботанічного саду, де діє обмеження на будівництво, встановлене Верховною Радою. Крім того, ділянка забудови є зсувонебезпечною і вимагає виконання умов протизсувного режиму.

За даними КМДА, перевірка підтвердила відсутність у забудовника необхідних дозволів, будівельних умов та іншої документації. Інформація про забудову в "Містобудівному кадастрі Києва" відсутня.

Згідно з повідомленням прес-служби КМДА, представник забудовника заявив про припинення будівництва, а демонтаж паркану розпочато одразу після інспекції мера.

За даними Держреєстру судових рішень, Окружний адміністративний суд Києва відкрив провадження в адміністративній справі про самовільну забудову на вул. Мічуріна в жовтні 2017 року.

 

 
Коментарі (0)