Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійКиївські будинки оновлюють з голочки
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Київські будинки оновлюють з голочки

Печерський район готується здати перші п’ять відремонтованих будинків у рамках комплексної програми ремонту житлового фонду, міжквартальних проїздів та прибудинкових територій.

Від пофарбованих під’їздів до повністю замінених ліфтів – Печерський район готується здати перші п’ять відремонтованих будинків у рамках комплексної програми ремонту житлового фонду, міжквартальних проїздів та прибудинкових територій.

Про це «У.К.» повідомили в прес-службі КМДА.

Так, до 30 червня комунальники обіцяють завершити ремонтні роботи сходових клітин на вулиці Рогнідинській, у будинках №№ 1/13 та 3, у будинках на вулиці Хрещатик, 17 та на вулиці Шота Руставелі, 4-Б, а також на бульварі Лесі Українки, 14. Крім того, закінчуються роботи із заміни ліфтів у першому та другому під’їздах будинку на вулиці Богомольця, 6.

Не зупиняються роботи і на бульварі Дружби Народів, 19-А та на вулиці Предславенській, 12 – там пофарбують під’їзди, відремонтують сходи та встановлять сучасне енергоощадне освітлення. Триває капітальний ремонт загальних коридорів гуртожитку на вулиці Кіквідзе, 19. За цими адресами працюватимуть ще місяць.

Повна заміна асфальтного покриття ведеться на Дружби Народів у дворі між будинками №№ 12 та 14-А. Роботи тривають трохи більше тижня і вже на завершальному етапі. Так, автодорівці частково розширили двір, встановили нові залізобетонні бортові камені та закінчують влаштовувати сучасне асфальтобетонне покриття. Загалом роботи виконані на 80%.

Нагадаємо, що комплексна програма з реконструкції житлового фонду та прилеглих територій стартувала в Києві два тижні тому і проходить під особистим контролем голови КМДА Олександра Попова. До переліку адрес на капітальне оновлення увійшли 290 найзанедбаніших столичних дворів в усіх районах Києва. Спеціальна комісія визначила перелік та обсяг робіт у кожному окремому дворі.

Відтак, окрім заміни асфальтового покриття, програма передбачає ремонт усіх занедбаних під’їздів, ліфтів, освітлення, озеленення, відновлення дитячих і спортивних майданчиків, а де необхідно – ремонт дахів та навіть бюветів. Загалом же програма з благоустрою подвір’їв триватиме до 15 жовтня поточного року.

 
Коментарі (0)