Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГТеплоенергетикаКиївські будинки починають оснащувати лічильниками тепла
Новини ЖКГ
28 Березня 2024 p.
27 Березня 2024 p.
26 Березня 2024 p.
25 Березня 2024 p.
22 Березня 2024 p.
21 Березня 2024 p.
19 Березня 2024 p.
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Київські будинки починають оснащувати лічильниками тепла

У Києві почнуть встановлювати лічильники тепла за рахунок коштів міського бюджету. У КМДА заявили, що з переліком таких будинків можно ознайомитися вже зараз.

Частині киян встановлять лічильники теплової енергії, придбані за кошти міського бюджету. Мешканці столиці вже зараз можуть ознайомитися із переліком будинків, які будуть оснащені приладами обліку на сайті Київської міської державної адміністрації. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі відомства.

«Зазначений список постійно збільшуватиметься. До нього додаватимуться адреси, де вузли обліку встановлюватимуться за рахунок інвестиційної програми ПАТ «Київенерго» – це ще дві тисячі одиниць»», – йдеться в повідомленні.
 
«Міська влада розпочала програму тотального обліку в житлових будинках, які обслуговуються комунальними житлово-експлуатаційними організаціями. Це допоможе зменшити розмір нарахувань мешканцям за опалення на рівні 30%. Якщо у 2014 році менше третини житла столиці було оснащено вузлами обліку, то до кінця поточного міська влада планує встановити їх у більш як 80% будинків», – повідомив заступник голови КМДА Петро Пантелеєв.
 
Він заявив, що сьогодні вже затверджено інвестиційну програму ПАТ «Київенерго», яка зобов’язує компанію встановити киянам 2 тис. будинкових лічильників тепла. Крім того, наразі триває пошук інвестиційних коштів для того, аби встановити ще 1 тис. лічильників. Тим самим збільшивши загальну кількість до 4 тис. одиниць.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», столичний громадський транспорт і надалі буде перевозити пільгові категорії громадян безкоштовно. Витрати на компенсацію перевезення таких громадян покриватимуть у Києві за рахунок місцевого бюджету.
 
Коментарі (0)