Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійКиївські пляжі взяли під нагляд
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Київські пляжі взяли під нагляд

Фахівці комунального підприємства «Плесо» своєчасно проводять необхідні профілактичні заходи на пляжах та зонах відпочинку біля води і водоймах міста.

Для запобігання виникнення епідемічних захворювань та погіршення санітарно-епідеміологічної ситуації на пляжах та зонах відпочинку біля води і водоймах міста фахівці комунального підприємства «Плесо» своєчасно проводять необхідні профілактичні заходи.

Про це «У.К.» повідомили в прес-службі Київської міської державної адміністрації.

Так, за словами генерального директора КП «Плесо» Павла Походія, аби не допустити виникнення стихійних сміттєзвалищ, постійно ведеться робота із прибирання території від сміття, опалого листя та сухостійних дерев. Крім того, проведено 3 тури дератизаційних заходів на прибережних захисних смугах водойм та міських пляжів, виконано роботи з дезінфекції водопровідної мережі пляжних господарств.

Відновлено водопостачання на пляжах «Золотий» та «Центральний». Наразі вирішують питання щодо водозабезпечення пляжу «Пуща-Водиця». Постійно ведеться робота з обкошування підпорядкованої території. Частково підсипано пісок на найбільш відвідувані пляжі, такі як: «Дитячий», «Молодіжний». «Центральний», «Венеція» та «Тельбін».

Також для збільшення кількості туалетів на пляжах і зонах відпочинку встановлено 27 мобільних туалетних кабін тимчасового користування та придбано 6 нових питних фонтанчиків.

Більше того, для попередження та надання необхідної мінімальної інформації киянам та гостям столиці встановлено попереджувальні знаки та відповідні щити. Проведено косметичний ремонт господарських приміщень та різноманітного пляжного інвентарю і споруд. Відремонтовано та встановлено 142 кабінки для переодягання. У зонах відпочинку біля води функціонує 17 пунктів надання першої невідкладної медичної допомоги. Працює оперативний склад рятувально-водолазної служби комунального підприємства «Плесо», який пройшов атестацію у відомчій атестаційній комісії з відповідним присвоєнням звання «рятувальник».

На зонах відпочинку та пляжах, у воді яких зареєстровано небезпечне за бактеріологічними показниками відхилення, працівники КП «Плесо» до повернення санітарно-бактеріологічних показників до нормативних значень встановлюють попередження про тимчасову заборону купання.

Нагадаємо, що станом на 11 липня 2012 року, за результатами проведених лабораторних досліджень органами Держсанепіднагляду, тимчасово визнано непридатними для купання пляжі: «Молодіжний», «Передмістна Слобідка», «Райдуга», «Тельбін», «Чорторий» та зони відпочинку «Троєщина» і «Десенка».

 
Коментарі (0)