Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГТранспортКиївське метро може стати зручнішим для інвалідів
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Київське метро може стати зручнішим для інвалідів

Київський метрополітен випробував мобільний сходовий підйомник для пасажирів на інвалідних візках. Проте, для його використання потрібно перекривати одні з маршових сходів, що може призвести до скупчення людей на платформі.

В «Київському метрополітені» працюють над удосконаленням умов вільного доступу пасажирів з обмеженими можливостями до об’єктів підземки. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі Київського метрополітену.

Наразі досліджуються різні варіанти транспортування осіб на колісних кріслах маршовими сходами метро. Один із варіантів перевезення сходами пасажирів на інвалідних колясках – це мобільний сходовий підйомник. Такий пристрій був випробуваний фахівцями на маршових сходах станції «Театральна», які ведуть до станції «Золоті ворота».
 
«Мобільний підйомник допомагає особі, яка супроводжує пасажира на візку, транспортувати його під час підйому чи спуску маршовими сходами. Швидкість ходу підйомника регульована, за одну хвилину він може подолати від 10 до 18 сходинок. Розрахований механізм на підйом пасажира на візку загальною вагою до 160 кілограмів», – йдеться в повідомленні.
 
Проте, для безпечної роботи даного пристрою в умовах станції необхідно перекривати одні з маршових сходів пересадочного вузла. Під час інтенсивного пасажиропотоку це створюватиме певні незручності та може призвести до скупчення людей на платформі.
 
Коментарі (0)