Рус Укр
ГоловнаВибір редакціїТранспорт«Київському метрополітену» призначили нового директора
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

«Київському метрополітену» призначили нового директора

У «Київському метрополітені» кадрові зміни. Від сьогодні у крісло директора комунального підприємства сяде 31-річний кандидат наук.

Мер Києва, голова Київської міської державної адміністрації Віталій Кличко призначив начальником комунального підприємства «Київський метрополітен» Віктора Брагінського. Про це сказано в розпорядженні №80 від 16 липня, повідомляють «Українські Новини».

Пану Брагінському 31 рік, він здобув вищу освіту за фахом «Правознавство» в Академії праці й соціальних відносин Федерації профспілок України. Також він одержав звання молодшого лейтенанта юстиції запасу першого розряду у Військовому інституті КНУ імені Тараса Шевченка. Крім того, пан Брагінський закінчив Національний транспортний університет і одержав диплом за фахом «Економіка підприємництва», а цього року захистив дисертацію на одержання наукового ступеня кандидата наук з держуправління Національної академії держуправління при Президенті. З 2005 по 2010 рік Брагінський працював на різних керівних посадах у багатьох держкомпаніях, серед них: ДП «Бердянський морський торговельний порт», а також Київська обласна дирекція «Укрпошти». Пан Брагінський також був кандидатом у депутати Київради за 15-м округом.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», попереднього директора комунального підприємства «Київський метрополітен» Руслана Казюлькіна було звільнено за заявою за власним бажанням з 16 липня. Відповідне розпорядження № 76 від 14 липня підписав мер Києва.
 
Катерина Білоус
 
Коментарі (0)