Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГТранспортКличко: ми не зменшуємо темпів ремонту дорожньої інфраструктури
Новини ЖКГ
28 Березня 2024 p.
27 Березня 2024 p.
26 Березня 2024 p.
25 Березня 2024 p.
22 Березня 2024 p.
21 Березня 2024 p.
19 Березня 2024 p.
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Кличко: ми не зменшуємо темпів ремонту дорожньої інфраструктури

В КМДА мають намір відремонтувати понад 800 погонних метрів трамвайних колій та контактну мережу трамваю.

В КМДА мають намір відремонтувати понад 800 погонних метрів трамвайних колій та контактну мережу трамваю. 

У планах столичної влади — не зменшувати темпів дорожньо-будівельних робіт. І в столиці вже розпочали цьогорічний сезон з капітальних ремонтів доріг.

Про це заявив мер Києва Віталій Кличко під час спільної з главами районів перевірки капітального ремонту вулиці Алма-Атинської в Дніпровському районі столиці, передає УНН  з посиланням на прес-службу мера столиці.

Кличко підкреслив, що капітальний ремонт цієї вулиці робили 42 роки тому. Тому сьогодні взялися за її комплексне оновлення. Капітально відремонтують дорожнє полотно, яке складатиметься з трьох шарів. Дорожню розмітку нанесуть довговічну — з використанням елементів з пластику. Також триває повна заміна бордюрів та влаштування дощової каналізації. Капітально відремонтують шляхопровід з трамвайними коліями. На Алма-Атинській вже завершують встановлювати нове, сучасне зовнішнє освітлення.

За проектом відремонтують понад 800 погонних метрів трамвайних колій. Оновлять контактну мережу трамваю. За словами мера столиці, підрядники обіцяють завершити капітальний ремонт вулиці у жовтні цього року.

“Дороги нам дісталися у спадок у жахливому стані, деякі не ремонтувалися по 20-30 років, а то й більше. Як, наприклад, Алма-Атинська. Нагадаю, у 2016 році ми відремонтували 200 км доріг та проїздів, у 2017 році — 300 км. І як мінімум 300 км доріг ми плануємо відремонтувати цього року, — наголосив Кличко. — Хочу відзначити, що ми постійно контролюємо якість нового дорожнього покриття і ефективність використання підрядником коштів при проведенні ремонтних робіт. Підрядники дають гарантію на нові дороги — 5 років. Якщо за цей час буде виявлено недоліки, підрядник має усунути їх за власний кошт”, — наголосив Кличко.

За словами мера, в столиці вже тривають роботи на 10 об’єктах капітального ремонту. Це 2 транспортних розв’язки — на перетині проспекту Комарова та бульвару Вацлава Гавела та на перетині проспекту Леся Курбаса і вулиць Гната Юри та Покотила. Також роботи ведуться ще на 7 вулицях столиці: Олени Теліги, Набережному шосе, вулиці Сім’ї́ Кульже́нків, Вифлеємській, Володимирській, бульварі Вернадського та на проспекті Тичини. Днями розпочнуться капітальні роботи і на вулиці Ярославів Вал.

Крім того, у 2018 році капітальний ремонт очікує на проспекти Бандери та Палладіна, Софійську площу, вулиці Назарівську, Леонтовича, Заболотного, Родимцева, Довженка, а також штучні споруди, як, наприклад, міст Метро через Русанівську протоку, шляхопровід на перетині вулиці Олени Теліги та вулиці Кирилівської.

“Ми розпочали капітальний ремонт деформаційних швів естакадної частини Південного мостового переходу через річку Дніпро, а також на шляхопроводі в районі станції метро Видубичі. За висновками фахівців, 70 транспортних споруд столиці знаходяться в передаварійному стані. І наше завдання — в максимально короткі терміни зробити все, щоб відремонтувати проблемні об‘єкти”, — підкреслив Віталій Кличко.

Також цього року розпочнуть ремонт Шулявського шляхопроводу, який триватиме 2 роки. Орієнтовна вартість робіт — близько 1.5 млрд грн.

 

 
Коментарі (0)