Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГЖитлоКМДА планує знести елітну будівництво на Печерську
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

КМДА планує знести елітну будівництво на Печерську

    Столична влада збирається знести будується «Печерську Воздвиженці» на вул.Московська через грубі порушення. Як стало відомо з повідомлення депутата КМДА С.Кутняка на його сторінці в Фейсбуці, столична влада може зупинити будівництво житлового комплексу «АрсеналHouse&r

 

 

Столична влада збирається знести будується «Печерську Воздвиженці» на вул.Московська через грубі порушення.

Як стало відомо з повідомлення депутата КМДА С.Кутняка на його сторінці в Фейсбуці, столична влада може зупинити будівництво житлового комплексу «АрсеналHouse» на ул.Московскоая. Звернення ініційовано тим фактом, що будівництво ведеться на підставі дозвільної документації, в якій порушені законодавчі вимоги. У зв'язку з цим депутат направив прохання голові Київської МДА про зупинку будівництва ЖК по вул.Московська, 7.

Чиновник пояснив, що Департаментом архітектури і містобудування були видані Містобудівні умови і обмеження, які позначають функціональне призначення ділянки за вказаною адресою як «територію среднеетажние і малоповерхової житлової забудови», відповідно до Генплану Києва, у зазначеній зоні дозволено забудовувати землі об'єктами не вище восьми поверхів. У той час як ТОВ «Расмус», замовник будівництва, зводить тут 16-поверховий комплекс.

Раніше, 1 жовтня поточного року, місцеві жителі влаштовували протестну акцію проти цього будівництва і зажадали втручання місцевої влади. Кутняк підкреслив, що при визнанні порушень влади зобов'язані знести об'єкт на даній земельній ділянці. Депутат попросив мера зобов'язати Департамент міського благоустрою, а також Печерську райадміністрацію прийняти таке рішення до виконання.

 

 
 
Коментарі (0)