Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГОпалювальний сезон 2023-2024КМДА: сьогодні всі будинки Києва будуть з теплом
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

КМДА: сьогодні всі будинки Києва будуть з теплом

У КМДА перевіряють старт опалювального сезону у столиці. Місцева влада розраховує, що вже сьогодні 100% комунальних житлових будинків будуть підключені до опалення.

Станом на ранок 26 жовтня у Києві до систем централізованого опалення підключено близько 90% житлових будинків комунальної форми власності. Вже в понеділок місцева влада очікує на 100% рівень запуску систем житлового фонду. Про це повідомив заступник голови Київської міської державної адміністрації Петро Пантелеєв, повідомляє прес-служба Київської міської державної адміністрації.

Згідно із розпорядженням КМДА у столиці розпочато підключення житлового фонду до тепла. Запуск систем розпочато 22 жовтня.
 
«Загалом процес запуску тепла здійснено у 80% житлового фонду, включаючи ОСББ, ЖБК, інвестиційні та відомчі будинки. Ми плануємо на понеділок вийти на стовідсотковий рівень запуску систем житлового фонду. Наразі, співробітники комунальних служб та ПАТ «Київенерго» у кожному районі здійснюють перевірку подачі опалення за заявками мешканців, які надходять до міського контакт-центру та на аварійні диспетчерські. Разом із плановими ремонтними роботами та ліквідацією аварійних випадків, спеціалісти займаються усуненням недоліків, які заважають нормальній роботі опалювальних систем. Йдеться, приміром, про видалення з мережі опалення повітря», - зазначив Петро Пантелеєв.
 
Він також наголосив, що на сьогодні вже з теплом усі дитячі садки столиці та заклади охорони здоров’я.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», у рейтингу житлової нерухомості у Києві продовжує лідирувати Печерський район. Квадратний метр у трикімнатній квартирі коштує більше 2,7 тис. дол.
 
Коментарі (0)