Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійЛегені Святошинського району столиці дихатимуть по-новому
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Легені Святошинського району столиці дихатимуть по-новому

У Святошинському районі завершили реконструкцію та облаштування низки парків і скверів. Роботи виконували на 15 об’єктах.

Найбільший парк закладений на в’їзді в місто з Житомирської траси, поблизу річки Любка, - інформує «Україну Комунальну» прес-служба КМДА.

Цієї осені тут було виконано значний об’єм підготовчих робіт, зокрема, здійснено вертикальне планування, завезли чорнозем і засіяли травою, висадили дерева й чагарники.

Силами району із залученням коштів підприємств було облаштовано у Святошині ще три сквери: Партизанської слави, Чорнобильський та за ЦК «Святошин». Нині працівники лісопаркового господарства працюють над завершенням благоустрою парку на вулиці Відпочинку.

На стадії завершення робіт знаходяться три об’єкти, решта вже здані в експлуатацію. Роботи виконували фахівці районного комунального підприємства з утримання зелених насаджень.

Протягом року в районі також обладнано 13 екологічних куточків, які у Святошині створили за прикладом Оболонського району.

Нагадаємо, розпорядженням КМДА Святошинському району до кінця року додатково було виділено 3,5 мільйони гривень на облаштування зелених зон.

У Святошинській РДА пояснили: у Києві є джерела відрахувань у екологічний фонд. Частина коштів із цього фонду йде на відновлення екології, зокрема, й зелених насаджень: замінюють газони, висаджують дерева й чагарники, а також облаштовують дитячі майданчики, квітники, встановлюють лавки й урни для сміття.

 
Коментарі (0)