Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГПодіїЛіквідовані підрозділи ДАІ Києва заборгували за тепло та електроенергію 4 млн грн
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Ліквідовані підрозділи ДАІ Києва заборгували за тепло та електроенергію 4 млн грн

Управління ДАI ГУ МВС України в м. Києві, яке з листопада минулого року знаходиться в стадії ліквідації юридичної особи, з початку 2016 року наростило заборгованість за електричну та теплову енергію перед ПАТ «КИЇВЕНЕРГО» у 5 разів.

Управління ДАI ГУ МВС України в м. Києві, яке з листопада минулого року знаходиться в стадії ліквідації юридичної особи після набрання чинності Закону України «Про національну поліцію», з початку 2016 року наростило заборгованість за електричну та теплову енергію перед ПАТ «КИЇВЕНЕРГО» у 5 разів. Станом на 1 червня борг досяг 4 млн грн. З них 800 тис. грн за електроенергію і 3,2 млн грн – за тепло.

КИЇВЕНЕРГО неодноразово зверталося до керівництва Управління ДАІ ГУ МВС України в м. Києві, районних управлінь ГУ МВС України у м. Києві, міністра внутрішніх справ А.Б.Авакова з пропозиціями щодо врегулювання заборгованості. Однак реакції на ці звернення поки що немає.

Тим часом загальний борг підпорядкованих Міністерству внутрішніх справ України установ перед ПАТ «КИЇВЕНЕРГО» з початку року зріс втричі і на 1 червня становив 25 млн грн.

Зважаючи на гостру кризу у вітчизняній енергетиці, зумовлену зростанням боргів усіх категорій споживачів та жорсткими вимогами щодо своєчасності розрахунку за газ, КИЇВЕНЕРГО не може допустити подальшого збільшення заборгованості колишніх підрозділів ДАІ без чіткого розуміння шляхів її погашення.

Компанія сподівається на конструктивне врегулювання ситуації, в іншому випадку буде вимушена вдатися до крайніх заходів – відключення послуг із електро- та теплопостачання.

 
Коментарі (0)