Рус Укр
ГоловнаВибір редакціїБлагоустрійМер Києва знову оголосив війну незаконним МАФам
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Мер Києва знову оголосив війну незаконним МАФам

Очільник КМДА пообіцяв очистити Київ від МАФів. Каже – у столиці залишаться лише законні кіоски, які сплачують гроші до бюджету міста.

Мер Києва Віталій Кличко заявив, що очистить Київ від МАФів, чого б це йому не коштувало. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі Київської міської державної адміністрації.

«У Києві близько 20 тисяч МАФів, з них 6 тисяч – незаконні. 1700 вже відвезені на штрафмайданчик, адже були встановлені незаконно. Глава благоустрою мені доповідав, що в Печерському районі всі незаконні МАФи прибрані, а ті, що залишилися, сплачують гроші до бюджету міста. І далі будемо так само робити в інших районах. Ми плануємо отримати 75 млн грн від пайової участі, і вже 10 млн грн отримали. Кажуть, у Кличка битва з МАФами. Я звик до боротьби. Я пообіцяв, що ми наведемо лад з МАФами. І я це завдання виконаю, чого б це мені не коштувало», – наголосив Віталій Кличко.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», столичні правоохоронці прибрали об’єкти незаконної торгівлі з території біля станцій метро «Арсенальна» та «Печерська». Кажуть, аби такі точки взагалі зникли, киянам потрібно припинити в них будь-що купувати.

Катерина Білоус

 
Коментарі (1)
t
22 Лютого 2015 p. 10:37
"чого б це йому не коштувало" - очень хорошая формулировка! На эту борьбу будут тратиться бюджетные сресдтва. Зачем с ними бороться, Все равно они были, есть и будут. Нужно привести их в цивилизованное русло и вместо того. чтобы тратить на них деньги - зарабатывать на них. Эффективнее было бы прикрыть распильные схемы и убрать "прокладки"в Киевпастрансе, рекламу в метро муниципализировать, закупать соль напрямую и будет всем счастье. Видать Виталию нашептали что МАФы могут привести к исчезновению города.