Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійМер Києва звільнятиме голів райдержадміністрацій за нові МАФи
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Мер Києва звільнятиме голів райдержадміністрацій за нові МАФи

Очільники районів столиці повинні пильнувати, аби після демонтажу МАФів на їх місці не встановлювали нові. У іншому випадку Віталій Кличко буде порушувати питання про подальше перебування таких керівників на посадах.

Повторне встановлення МАФів після їх демонтажу – неприпустиме. За це відповідальні очільники районів столиці. Якщо нові кіоски будуть ставитися, очільник КМДА буде порушувати питання про подальше перебування таких керівників на посадах Про це заявив мер Києва Віталій Кличко в коментарі журналістам під час перерви в засіданні Київради.

«За інформацією департаменту благоустрою, кожен день у Києві демонтуються близько 10 МАФів. Був великий супротив: одні демонтуємо - інші ставлять. Я порушив це питання перед керівниками міліції, щоб такого не відбувалося. А також наголошую, що очільники районів несуть персональну відповідальність. Якщо нові МАФи будуть ставитися, будемо порушувати питання про подальше перебування таких керівників на посадах, адже вони слідкують за порядком в районі. Впевнений, що до весни лад з МАФами наведемо. Це ключове завдання. І я його виконаю», - наголосив Віталій Кличко.  
 
Пан Кличко відзначив, що сьогодні ситуація з МАФАми поступово налагоджується, а столична влада залучає додаткову техніку для демонтажу незаконних кіосків. 
 
Мер Києва також зазначив, що найближчим часом міська адміністрація презентує загальну схему розміщення МАФів у столиці. «МАФи не псуватимуть зовнішній вигляд міста, не знаходимуться у червоних лініях і не заважатимуть пересуванню киян», - підкреслив київський міський голова. 
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», з 16 грудня у столичній підземці проводитиметься плановий капітальний ремонт на пересадочному вузлі станцій «Майдан Незалежності» та «Хрещатик». Що ж стосується часових рамок, то закінчити ремонт обіцяють у січні наступного року.
 
Коментарі (0)