Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГТранспортМетро на «Теремки» рушить вчасно
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Метро на «Теремки» рушить вчасно

Киянам обіцяють, що станція метро «Теремки» запрацює вчасно. Одразу після закінчення робіт на об’єкті, розпочнеться будівництво нової гілки метрополітену.

Голова Київської міської державної адміністрації Олександр Попов заявив, що станція метро «Теремки», як і планувалося, буде здана в експлуатацію вже в жовтні поточного року. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі КМДА.

«У нас виникало чимало проблем і технологічних, і фінансових під час будівництва станції, через що доводилося відкладати введення в експлуатацію цієї станції» - розповів Олександр Попов.

Утім, за словами Олександра Попова, наразі Київ має порозуміння з урядом щодо цього об’єкта.

Очільник КМДА також додав, що одразу після здачі станції «Теремки» звільняться виробничі потужності, що дозволить одразу перевезти їх для будівництва нової гілки метрополітену.

Нагадаємо, у прокладанні тунелів до станції метро «Теремки» застосовувалися сучасні механізовані комплекси, що дозволило відмовитися від будівництва відкритим способом. Таким чином, переважну більшість зелених насаджень, магістральних інженерних мереж та комунікацій було збережено, а також вдалося уникнути перекриття проїзної частини однієї з основних транспортних артерій південної частини міста – проспекту Академіка Глушкова.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше,  протягом трьох років «синя» гілка Київського метрополітену буде подовжена вздовж Кільцевої дороги і отримає ще дві станції. Це пов'язано зі зведенням нового житлового масиву на 50 тисяч осіб.

 
Коментарі (0)