Рус Укр
ГоловнаВибір редакціїБлагоустрійНа будівництво Подільського мосту планують виділити понад 625 млн грн
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

На будівництво Подільського мосту планують виділити понад 625 млн грн

На засіданні постійної комісії Київської міської ради з питань бюджету та соціально-економічного розвитку депутати погодили внесення змін до бюджету міста Києва на 2017 рік
на засіданні постійної комісії Київської міської ради з питань бюджету та соціально-економічного розвитку депутати погодили внесення змін до бюджету міста Києва на 2017 рік, повідомили в прес-службі Київради.
 
Пропонується збільшити видатки спеціального фонду Департаменту будівництва та житлового забезпечення виконавчого органу Київради (КМДА) на будівництво Подільського мостового переходу через річку Дніпро на суму 625,3 млн грн.
 
Також місто готове надати обіцяні кошти на проведення пісенного конкурсу “Євробачення-2017”. До Державного бюджету України Київ має спрямувати субвенцію у сумі 165 мільйонів гривень.
 
“Місто зобов’язалося надати на проведення Євробачення 200 мільйонів гривень. 50 мільйонів — Київ спрямував ще в минулому році. Однак, тоді встигли освоїти лише 35 мільйонів гривень. Тому сьогодні ми готові надати решту обіцяних коштів — 165 мільйонів”, — зазначив голова бюджетної комісії Київради Андрій Странніков.
З прийняттям Закону України “Про Державний бюджет України на 2017 рік, Київ також отримав субвенції від держави.
 
“Зокрема, 160 мільйонів гривень отримало місто для виплати допомоги сім’ям з дітьми, малозабезпеченим сім’ям, дітям з інвалідністю, допомоги для догляду за людьми з інвалідністю. 37 мільйонів — на відшкодування вартості лікарських засобів для лікування окремих захворювань. Ще 10 — отримало місто на придбання медикаментів та виробів медичного призначення для забезпечення швидкої медичної допомоги”, — зауважив А.Странніков.
 
З метою належного функціонування закладів освіти та покращення навчального процесу пропонується збільшити видатки і профільній галузі. В тому числі, підвищити посадові оклади педагогічних працівників.

Проект рішення мають розглянути на сесії Київради. 

 
Коментарі (0)