Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійНа столичних вулицях «латають» дорожнє покриття
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

На столичних вулицях «латають» дорожнє покриття

На ряді вулиць у трьох районах столиці проходить ремонт дорожнього покриття. За прогнозами комунальників, роботи завершаться у липні поточного року.

У трьох районах столиці триває капітальний ремонт доріг. Зокрема, на завершальному етапі знаходяться роботи із заміни асфальтного покриття на вул. Куренівській в Оболонському районі, - зазначають у прес-службі КМДА.

За їхньою інформацією, шляховики вже відремонтували 4,7 тис. кв. м проїжджої частини на ділянці від вул. Єрмака до вул. Богатирської та понад 1 тис. кв. м. тротуарного покриття. Наразі тривають роботи з перекладки електрокабелю та організації дорожнього руху. Також завершують ремонтувати тротуарну частину вулиці.

«У Святошинському районі міста проводяться підготовчі роботи до капітального ремонту вул. Стуса. Дорожники перевлаштовують бортовий камінь та фрезерують дорожнє покриття. Загалом планується відремонтувати 5,7 тис. кв. м проїжджої частини на ділянці від просп. Академіка Палладіна до вул. Біличанської та більше 1,5 тис. кв. м тротуарів. За сприятливих погодних умов роботи планується завершити у липні поточного року» - йдеться у повідомленні.

Окрім того, наголошується, що у Печерському районі столиці розпочато капітальний ремонт бульвару М. Приймаченко. На ділянці від бульвару Л. Українки до вул. П. Лумумби шляховики планують відремонтувати верхній шар дорожнього покриття загальною площею близько 7 тис. кв. м. Також буде капітально відремонтовано 4,5 тис. кв. м пішохідної частини, вирівняно та частково замінено бортовий камінь. У повному обсязі капітальний ремонт вулиці планують завершити в липні поточного року.

«На всіх об’єктах капітального ремонту буде укомплектовано та виставлено на проектні відмітки зливоприймачі та оглядові колодязі» - додається у повідомленні.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, уряд затвердив обсяги відшкодування витрат на будівництво, реконструкцію та капітальний ремонт автомобільних доріг на суму 600 млн грн.

 
Коментарі (0)