Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГТранспортНа столичних вулицях відновлюють асфальт
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

На столичних вулицях відновлюють асфальт

У Деснянському районі столиці дорожні бригади реконструюють дорожнє покриття на кількох вулицях району. Крім цього, там планується оновити дорожню розмітку та відновити тротуари.

У Деснянському районі Києва дорожні бригади реконструюють дорожнє покриття на вул. Магніторській. Ремонтні роботи виконують за кошти інвестора. Про це повідомили у прес-службі Київської міської державної адміністрації.

Відтак, реконструкційні роботи проходять на ділянці від вул. Червоноткацької до пров. Магнітогорського, пров. Магнітогорського (з подовженням його до перетину з вул. Червоногвардійською) та перехрестя на перетині бульв. Верховної Ради з вул. Червоногвардійською.

Зокрема, передбачено покласти 2 шари дорожнього покриття на пров. Магніторському площею 4,68 тис. кв. м та на вул. Магніторській – 2,92 тис. кв. м. Також заплановано облаштування 2-х ниток дощової каналізації на пров. Магніторському та вул. Магніторській.

«В Деснянському районі столиці розпочато капітальний ремонт вул. Віскозної, яким передбачено влаштування 9 900 кв. м асфальтобетонного покриття проїжджої частини, влаштування асфальтобетонного покриття тротуарів, ремонт дощової каналізації та нанесення горизонтальної дорожньої розмітки». – йдеться у повідомленні.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, у Львівській області дорожники перекрили автомобільну дорогу міжнародного значення Київ-Чоп. Заборона на проїзд триватиме 2 місяці. На цей час забезпечено об’їзд двома населеними пунктами.

 
Коментарі (0)