Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГТранспортНа Троєщину поїдуть німецькі трамваї
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

На Троєщину поїдуть німецькі трамваї

Під час офіційного візиту О.Попова до Лейпцига в жовтні 2011 року міська влада Києва домовилася про передачу українській столиці трамваїв, які вивільняються з міського господарства

Троєщину з міською електричкою з'єднають трамваї виробництва Німеччини.

Про це повідомив журналістам заступник голови КМДА Руслан Крамаренко.

За його словами, під час офіційного візиту Олександра Попова до Лейпцига в жовтні минулого року міська влада Києва домовилася про передачу українській столиці трамваїв, які вивільняються з міського господарства. Відповідний меморандум підписали глава КМДА Олександр Попов і представники концерну LVV GmbH – компанії, яка працює в області комунального водопостачання, енергетики та транспорту і 100% капіталу якої належать місту.

Як зазначив Крамаренко, якісні та комфортні німецькі трамваї дозволять Києву частково вирішити транспортну проблему в густонаселеному районі столиці, при цьому істотно заощадивши бюджетні гроші. Як акцентував заступник голови КМДА, це, в свою чергу, дозволить направити додаткові кошти на будівництво метрополітену на Троєщину.

Крамаренко також повідомив, що ще один меморандум був підписаний з концерном LEMI, який проектує і будує висотні паркінги для тимчасових стоянок автотранспорту, що актуально для Києва. «Ми зустрічалися з президентом концерну Олександром Руппом і домовилися про підготовку меморандуму про проектування, шеф-монтаж та зведення таких об'єктів в Києві, а також залучення інвестора для подальшого будівництва», - зазначив заступник голови КМДА.

Нагадаємо, що Київ продовжує будувати метрополітен на Троєщину. Зокрема, триває спорудження Подільсько-Воскресенського мостового переходу, по якому поїзди метро поїдуть з правого берега на Троєщину. Орієнтовно місто планує добудувати метро через 3-4 роки.

При цьому Попов вважає, що до того, як буде побудовано метро, ​​місто має забезпечити жителям району можливість добиратися на правий берег за двадцять хвилин. У зв'язку з чим глава КМДА розпорядився вже в 2012 році запустити лінію швидкісного трамвая, яка сполучить мікрорайон з кільцевою електричкою. Трамвайне сполучення – це лише часткове вирішення проблеми для жителів Троєщини, міська влада в жодному разі не відмовляється від будівництва метрополітену.

«Якщо раніше розглядалося питання або будівництво метрополітену або трамвайних колій, то зараз я можу сказати, що на Троєщині буде і трамвай, і метро», - сказав Попов

Джерело – «Главком»

 
Коментарі (0)