Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГТранспортНа в'їздах до Києва обмежено рух
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

На в'їздах до Києва обмежено рух

ДАІ перекриває шляхи на в'їзд до столиці. Заходи пов'язані із загостренням конфлікту між активістами Євромайдану та силовиками. Яка наразі ситуація на дорогах та як все ж таки потрапити до Києва - детальніше у повідомленні.

Через революційні події та зіткнення із правоохоронцями, які тривають в столиці, ДАІ перекриває шляхи на в'їзд до столиці, - повідомляє прес-служба Кабміну.

«У зв’язку із масовими  безпорядками  та з метою недопущення людських жертв і ескалації конфлікту просимо взяти до уваги те, що рух транспорту в сторону Києва буде обмежено з 00:00 19 лютого 2014 року» - йдеться у повідомленні.

За інформацією «Української правди», наразі перекрито Бориспільську трасу у двох місцях. Відкрита лише одна смуга. Машини перевіряють.

З Броварів до Києва – пропускають тільки через 1 смугу з чотирьох, решта зайняті вантажівками з піском. Це КП можна об’їхати, повернувши направо перед КП (через заправку з газом, або через Пуховку та Зазим’я).

Варшавська траса на виїзді з Гостомеля у бік Києва засипана піском. Відкрито лише вузесенький проїзд для руху по одній машині. Аналогічна ситуація при в'їзді у Київ на КПП - там дорогу перекривають крази з піском. Усюди посилені пости ДАІ.

На виїзді з Обухіва (Таценки) до Києва стоять три БТР і машини з піском та камінням.  ДАІшники пропускають лише легкові та маршрутки, попередньо перевіряючи.

Якщо їхати до столиці, то краще Ірпінською, Бучанською маршрутками, або електричками. На КП біля Пущі Водиці теж КП.

В’їзд до Києва з Вишгороду – вільний.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, не краща ситуація з транспортом і у самій столиці. Київський метрополітен досі не працює, натомість посилено роботу міського наземного громадського транспорту.

 
Коментарі (0)