Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійНа захист нелегальних кіосків у Києві стали озброєні угрупування
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

На захист нелегальних кіосків у Києві стали озброєні угрупування

Роботі столичних комунальників перешкоджають озброєні люди. Зокрема, працівникам КП «Київблагоустрій» завадили у демонтажі незаконно встановлених МАФів біля однієї зі станцій метро.

У столиці демонтажу незаконно встановлених кіосків перешкоджають озброєні угрупування. Про це повідомляє прес-служба КМДА.

Зокрема, зазначається, що 15 жовтня під час демонтажу нелегальних МАФів у районі станції метро «Позняки» роботі працівників КП «Київблагоустрій» спробували перешкодити озброєні люди.

«Учора планували прибрати МАФи поблизу станції метро «Позняки», де на одному з виходів з підземки в 20-ти метровій зоні знаходиться 3 кіоски. Але тут на захист великі мережевики-олігархи (які контролюють не менше 70% ринку МАФів) виставили цілі бойові підрозділи, близько 60 людей, кілька «бойовиків» були озброєні вогнепальною зброєю, що зафіксували наші співробітники», – наголосив директор Департаменту міського благоустрою та збереження природного середовища КМДА Дмитро Білоцерковець.

Керівник профільного департаменту зазначив, що громадська організація, прикриваючись тезами про захист малого та середнього бізнесу, фактично протиставляє міській владі злочинні угрупування, які щедро фінансуються. За його оцінками, чистий прибуток мережевиків-власників МАФів – не менше 100 млн дол. на рік.

Дмитро Білоцерковець підкреслив, що мер Києва Віталій Кличко налаштований рішуче і беззаконня у сфері МАФів приречене на поразку.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, столичні комунальники продовжують відключати від електромереж тимчасові споруди, які крадуть електроенергію. Так, днями були відключені кіоски поблизу кількох станцій метрополітену.

 
Коментарі (0)