Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГОпалювальний сезон 2023-2024Незабаром у будинки киян прийде тепло
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Незабаром у будинки киян прийде тепло

Вчора у Києві стартував опалювальний сезон. Подачу тепла направили на об’єкти соціальної інфраструктури. Незабаром теплими стануть батареї у житлових будинках.

У столиці 20 жовтня розпочато подачу тепла на об’єкти соціальної інфраструктури. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі Київської міської державної адміністрації.

«У зв’язку з погіршенням погодних умов та суттєвим зниженням середньодобової температури в столиці прийнято рішення про початок опалювального сезону в Києві. У столиці вже розпочато підключення до теплопостачання приміщення лікарень, дитсадків та шкіл», - розповів після засідання Антикризового штабу заступник голови КМДА Петро Пантелеєв.
 
Він додав, що відповідне розпорядження було підписане 17 жовтня, і що найближчим часом мер Віталій Кличко підпише розпорядження про подачу тепла у житлові будинки.
 
За словами пана Пантелеєва, акти готовності до роботи в осіннього-зимовий період отримали всі житлові будинки, а також усі об’єкти соціальної інфраструктури, які знаходяться у комунальній власності.
 
«Комунальними службами проведено відповідні організаційні та технічні заходи, зокрема, профілактичний ремонт та випробування будинкових комунікацій, а також роботи з утеплення», - заявив чиновник.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», парламент закликали до стабілізації економічної ситуації в країні ввести мораторій на підвищення житлово-комунальних тарифів, відключення зазначених послуг та примусову реалізацію житла через заборгованість, тощо.
 
Коментарі (0)