Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГТранспортНові станції столичного метрополітену будуються за графіком
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Нові станції столичного метрополітену будуються за графіком

Будівництво станції метро "Теремки" виходить на завершальний етап

Незважаючи на зимову пору, в столиці не припиняються роботи з будівництва станції метро "Теремки" Куренівсько-Червоноармійської лінії. Об’єкт планують здати в експлуатацію в червні, до Дня Конституції України. З уведенням в дію станції "Теремки" Куренівсько-Червоноармійська лінія з'єднає північний та південний райони столиці. Це дозволить пасажирам підземки дістатися з Оболоні до Теремків за 40 хвилин.

Як розповів генеральний директор ПАТ "Київметробуд" Володимир Петренко, нині тривають заходи, які дозволять розпочати завершальний етап спорудження об’єкта.

"Ми уже завершили проходку перегінних тунелів, і сьогодні механізовані комплекси знаходяться перед котлованом станції.Гадаю, що вже за кілька днів будемо готувати збійку. Тобто механізовані комплекси ввійдуть в котлован, і тоді можна буде пересвідчитися в тому, що тунелі пройдені, та готуватися до робіт з облаштування верхньої будови колії", - розповів Володимир Петренко.

Він також додав, що одночасно тривають заходи з будівництва вестибюля станції і станційного комплексу та тягової підстанції. Через те, що об'єкт зводиться поблизу проїжджої частини проспекту Глушкова на Одеському напрямку, потрібно узгоджувати окремі проектні питання з Київоблавтодором. Зокрема мова йде про підземний пішохідний перехід, який обслуговуватиме пасажирів станції метро і який потрібно реконструювати.

За його словами, попри тимчасове недофінансування, метробудівці роблять все можливе, щоб своєчасно ввести в дію пусковий комплекс. "Наразі роботи тривають за графіком і будуть завершені в червні. Переконаний, що до Дня Конституції об’єкт буде здано в експлуатацію і кияни зможуть користуватися новою станцією столичної підземки", - заявив пан Петренко.

Джерело: Хрещатик

 
Коментарі (0)